Guus Balkema

In de afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt in diverse industries, zoals vastgoed en high tech industrie. Ik heb gewerkt als adviseur, manager, directeur en ondernemer. Ik ken de uitdagingen en het plezier om nieuwe grenzen te verleggen.

Ik ben gedreven om via ondernemerschap en innovatie mensen te helpen de wereld socialer en duurzamer te maken. Ik geloof sterk in het vormgeven van purpose gedreven organisaties om wereldwijze uitdagingen op te lossen en de kracht van mensen te ontketenen.

Ik heb een natuurlijke kracht nieuwe relaties te ontwikkelen en samen te werken in interdisciplaire teams. Een van mijn krachten is om nieuwe inzichten, oplossingen en disruptieve ideeën te ontwikkelen, die vaak ontstaan in interacties met anderen. Mijn kracht is om deze vervolgens te vertalen naar visies, concepten en praktische acties om jou te ondersteunen om aan de slag te gaan.

Door mijn procesmatige aanpak ontstaat er coalities voor de realisatie ervan. Ik hou er bijvoorbeeld van om deze ideeën te delen in zowel gesprekken als presentaties voor grote groepen. Hiermee ondersteun ik jou om nieuwe energie en commitment en nieuwe coalities te vormen voor de realisatie ervan. Mijn kracht om zakelijk en resultaat gedreven te zijn en mensen te binden, maakt mij hierin van nature sterk.

Ik ben vastberaden en resultaatgedreven om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen en continu het ambitieniveau te verhogen en focus te houden op het gewenste resultaat samen met jou en jouw team. Hiermee houden we regie op de realisatie. Immers een goed idee heeft alleen waarde als het ook uitgevoerd is.

Sta je voor een grote uitdaging? En wil je vrijblijvend verkennen of ik je hierbij kan helpen? Neem dan contact met me op.

  • Let's work.

Let's work

Mijn purpose is: Helping people to unleash their deep energy and building future bridges to more social and sustainable planets.

[email protected]
+31(0)6 51 51 83 77
Rotterdam, Nederland

nl.linkedin.com/in/guusbalkema


Kamer van Koophandel: 73831158

VAT: NL176434562B01

Guus Balkema Strategy Business Development Ecosystems